TIOR

Casa Luna 2, confort si spatiu in ansamblul Good Afternoon Residence

Casa Luna 2, confort si spatiu in ansamblul Good Afternoon ResidenceCasa Luna 2, cu 4 camere, ce poate fi găsită în cadrul ansamblului rezidențial Good Afternoon Residence, din Balotești, este ideală pentru cei care-și doresc o locuință spațioasă și modernă, aflată în apropiere de București.

 

Suprafața utilă a casei Luna 2 este de 95 mp utili (115 mp construiți). De asemenea, aceasta are și 250 mp de teren. Locuința dispune de 3 dormitoare, 2 băi, un living, o baie, o debara și un pod, care poate fi folosit ca spațiu de depozitare. Pentru copii, în cadrul complexului există un parc ce are un loc de joacă mai extins. Prețul casei Luna 2 este de 75.900 EUR. Ca ofertă specială pentru locuințele din complexurile rezidențiale din Balotești, pentru orice casă antamată până la sfârșitul lunii mai, se va oferi un șemineu cadou.

 

Modelul de casa Luna 2 beneficiază de un sistem constructiv performant. Structura de rezistență este realizată în cadre de beton și zidărie de cărămidă. Pereții interiori sunt din cărămidă, pe care se aplică tencuială, glet și vopsea lavabilă. Izolația la exterior este făcută cu polistiren, iar la interior cu celuloză. Finisajele sunt și ele de top: gresia și faianța sunt marca Negev, iar parchetul marca Egger. Ferestrele au tâmplărie PVC și geamuri termopane. Instalația electrică de cupru și centrala termică proprie sunt alte avantaje ale casei Luna 2. 

 

Ca utilități, această locuință beneficiază de gaz, curent trifazic și puț forat la mare adâncime, cu hidrofor. Pentru fiecare casă există rețea proprie de apă și canalizare (fosă septică ecologică). Conectarea la utilități este inclusă în preț.

 

Accesul în ansamblul rezidențial Good Afternoon Residence, din Balotești, se face din Drumul Național 1, prin Strada Unirii, din Șoseaua Pipera – Tunari și din Autostrada București – Brașov (tronson București – Moara Vlăsiei).


Foarte curand, încă o magistrală rutieră va facilita accesul deja existent (al doilea inel de Centură al Bucureștiului, care va face legătura cu Autostrăzile A1 și A2).

 

Elvila
TIOR

906.48 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI