TIOR

Casa de 18 metri patrati construita cu 22.000 de euro

Casa de 18 metri patrati construita cu 22.000 de euroO studentă la o universitate din Statele Unite a construit, împreună cu tatăl ei, o casă de 18 de metri pătrat cheltuind 22.000 de euro. Durata realizării acestei case a fost foarte scurtă: doar 2 luni. Cei doi chiar au locuit acolo, pe timpul unei veri, dovedind că micuţa locuinţă este chiar confortabilă şi poate oferi lucrurile de bază celor care sunt mai puţin pretenţioşi.

 

Casa de 18 metri pătraţi a fost construită pe structura unei rulote şi cuprinde o mică bucătărie, o baie cu duș, un dormitor şi un living. Elementele de interior sunt confecţionate în mare parte din lemn. Căsuţa se află în Columbia, Missouri şi este locuită ocazional de tânăra studentă şi de câinele acesteia, Roscoe.

 

Schiţa după care s-a orientat tânăra pentru amenajarea casei în rulotă aparţine companiei Tumbleweed Tiny House. Dorinţa studentei a fost să aibă o locuinţă mobilă, care să aibă costuri de întreţinere reduse şi care să-i ofere totuşi un anumit nivel de confort. Potrivit propriei declaraţii, prima factură la curent venită pentru casă a fost de doar 4 dolari, iar cea de-a doua a crescut până la 10 dolari, în condiţiile în care fata a locuit în căsuţă doar pe timpul verii.

Elvila
TIOR

906.45 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI