TIOR

Cartierul Titan, cu cele mai multe ansambluri rezidentiale din Sectorul 3

Cartierul Titan, cu cele mai multe ansambluri rezidentiale din Sectorul 3Cartierul Titan a cunoscut o creştere spectaculoasă a numărului de locuinţe din ansambluri rezidenţiale din Sectorul 3 al Bucureştiului. Pe portalul www.dezvoltatorimobiliar.ro ai de unde alege oferte de apartamente noi din această zonă a Capitalei, dar şi din alte zone ale Sectorului 3.

 

Evocasa Optima, Evocasa Armonia, Edenia Titan şi Titan Trapezului Residence – apartamente din Titan

 

Complexurile rezidenţiale Evocasa Optima, Evocasa Armonia şi Edenia Titan sunt printre cele mai populare din cartierul Titan, în Sectorul 3 al Bucureştiului. Dezvoltatorul imobiliar Adama s-a concentrat către construirea unor blocuri de locuinţe noi fără să facă rabat de la calitate, iar rezultatele sunt vizibile.

 

Complexul rezidenţial din Sectorul 3, Titan Trapezului Residence, este poziţionat în apropierea staţiei de metrou 1 Decembrie 1918. Cele 5 blocuri prevăzute în proiect vor transforma ansamblul într-unul dintre cele mai extinse din zona Titan, iar preţurile foarte competitive (locuinţele au preţuri începând cu 20.000 de euro) măresc atractivitatea ansamblului.

 


Vitan Rezidenţial, Dristor Residence şi InCity Residence – reprezentanţi de seamă ai zonei Dristor-Mihai Bravu

 

Ansamblurile rezidenţiale Dristor Residence, InCity Residence şi Vitan Rezidenţial sunt reprezentanţi de seama ai zonei Dristor-Mihai Bravu, din Sectorul 3 al Bucureştiului. Dristor Residence şi Vitan Rezidenţial se vor finaliza în toamna anului 2014 şi vor oferi o mulţime de locuinţe, de la garsoniere, până la apartamente de 4 camere şi penthouse-uri, în 2 dintre cele mai populare zone ale oraşului, adică Dristor şi Mihai Bravu.

 

InCity Residences este un proiect rezidenţial de lux, de pe Calea Dudeşti, în apropiere de Bucureşti Mall. Locuinţele de aici sunt printre cele mai elegante din zonă, iar tipurile promovate acoperă toate modelele de apartamente, de la studio-uri până la penthouse-uri de 5 camere.

Elvila
TIOR

906.48 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI