TIOR

Care sunt planurile pentru ansamblul rezidential Greenfield?

Care sunt planurile pentru ansamblul rezidential Greenfield?Impact inaugurează în luna decembrie primele 3 blocuri de apartamente din Băneasa, din faza a doua a complexului rezidenţial Greenfield. Acestea se construiesc într-un cartier nou din ansamblu, Salcâmilor. Ce alte planuri mai are Impact pentru Greenfield?

 

După lucrări care au început în urmă cu 5 luni, Impact va lansa în decembrie primele 3 blocuri noi de apartamente din Băneasa, din faza a doua a complexului Greenfield. Restul de 6 imobile vor fi gata la începutul anului viitor. Faza a doua a proiectului din Băneasa va totaliza 252 de locuinţe, de 2, 3 şi 4 camere.

 

Cu toate că noile apartamente din Băneasa, din Cartierul Salcâmilor, vor fi livrate peste o luna, aproape un sfert dintre apartamente au fost deja rezervate, conform directorului Impact, Lucian Mateescu.

 

Aşteptările companiei sunt foarte mari pentru proiectul de apartamente din Băneasa. În următorii ani, Impact şi-a propus să construiască un total de 5.000 de apartamente aici. Pentru ca visul să devină realitate este nevoie de investiţii de peste 200 de milioane de euro. Cea mai mare pondere o vor avea apartamentele de 2 camere (50% din totalul de imobile), urmate de cele de 3 camere (40%) şi de cele de 4 camere (10%).

 

Cât te costă să locuieşti în ansamblul rezidenţial Greenfield?

 

Preţul pe metru pătrat construit în ansamblul rezidenţial Greenfield, din Băneasa, este de 785 de euro. Cele mai ieftine apartamente de 2 camere ce vor fi livrate în faza a doua au preţuri de pornire de 51.000 euro, în timp ce locuinţele de 4 camere se vor vinde de la 86.000 euro. Preţurile sunt fără TVA.

 

Cumpărătorii vor putea să-şi achiziţioneze şi un loc de parcare, pentru 4.000 euro.

Elvila
TIOR

907.19 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI