TIOR

Care sunt creditorii proiectului imobiliar insolvent, Green Park Iasi

Care sunt creditorii proiectului imobiliar insolvent, Green Park IasiCreditorii unuia dintre cele mai mari proiecte rezidenţiale din provincie, Green Park Iaşi, au de recuperat peste 22 milioane de euro de pe urma insolvenţei acestuia. Vezi care sunt instituţiile cu cele mai mari creanţe.

 

Conform informaţiilor de la administratorul judiciar al firmei Future Group, cea care a dezvoltat proiectul imobiliar Green Park Iaşi, aflat în insolvenţă, datoriile care trebuie plătite creditorilor ansamblului depăşesc 22 de milioane de euro.

 

Banca Românească este cel mai mare creditor al proiectului rezidenţial Green Park Iaşi, cu o sumă totală de recuperat în valoare de 13 milioane de euro. De asemenea, şi firma Future Group PLC are de recuperat 1,5 milioane de euro, iar mai multe persoane fizice care s-au înscris în tabel cu sume reprezentând avansurile plătite pentru achiziţia de locuinţe în ansamblu trebuie să primească, în total, 1,2 milioane de euro. Restul de bani sunt datoraţi firmei de construcţii care a realizat proiectul şi Direcţiei Economice şi de Finanţe Publice Locale.

 

Despre Green Park Iaşi

 

În ansamblul rezidenţial Green Park Iaşi au fost investiţi 120 de milioane de euro. Complexul ar fi trebuit să fie format din 14 blocuri de apartamente (însă nu s-au finalizat decât 9, 7 dintre ele fiind locuite), un centru comercial şi multe alte facilităţi.

 

Sursa foto: fabricadeferestre.com

Elvila
TIOR

907.28 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI