TIOR

Care este pretul celui mai scump apartament din New York?

Care este pretul celui mai scump apartament din New York?Cel mai scump apartament din New York se construieşte în clădirea Park Avenue 520 şi va costa, conform estimărilor celor de la Business Insider, 130 de milioane de dolari.

 

Cel mai scump apartament din New York va fi un triplex de 1.100 de metri pătraţi şi o terasă de 114 metri pătraţi, aflat în clădirea Park Avenue 520. Locuinţa va fi scoasă la vânzare la începutul anului 2015, alături de alte apartamente de lux din clădire. Park Avenue 520 va fi finalizată în întregime în anul 2017.

 

Clădirea Park Avenue 520 va avea printre facilităţi o piscină, un centru de fitness, saună, loc de joacă pentru copii şi sala de cinema. Triplexul de 130 de milioane de dolari va fi printre cele mai scumpe locuinţe din oraş, alături de penthouse-urile Woolworth Building şi Battery Park City Riz-Carlton.

 

Firmele de proiectare şi de construcţie Robert AM Stern Architects şi Zeckendorf Development care se ocupă de construirea celui mai scump apartament din New York au realizat şi clădirile 15 Central Park West şi 18 Gramercy Park.

 

Vezi oferta de ansambluri rezidențiale din România de pe portalul www.dezvoltatorimobiliar.ro.

Elvila
TIOR

906.36 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI