Cantaretul american Jason Derulo si-a cumparat casa de lux in Los Angeles

23-12-2014 / Blog rezidential

Cantaretul american Jason Derulo si-a cumparat casa de lux in Los AngelesCântăreţul american Jason Derulo şi-a cumpărat o casă de lux, de 3 milioane de dolari, în Los Angeles. Doar corpul principal al noii sale reşedinţe are 5 dormitoare şi 5 băi!

 

Artistul la modă, Jason Derulo, va avea cu siguranţă sărbători de Crăciun foarte fericite, după ce a devenit proprietarul unei superbe vile din Tarzana, Los Angeles. Site-ul Forbes.com scrie că noua reşedinţa a cântăreţului de culoare are 5 dormitoare şi 5 băi doar în corpul principal, asta pe lângă anexa, care cuprinde 2 dormitoare şi o baie pentru oaspeţi, sau garajul încăpător, unde pot între 8 maşini...

 

De asemenea, conacul lui Derulo găzduieşte şi o casă pentru oaspeţi, cu o suprafaţă cât a unui penthouse de lux din Bucureşti: 335 mp! Aici sunt disponibile alte 4 dormitoare, 5 băi şi un al doilea garaj, unde pot fi parcate 3 maşini.

 

Cum cântăreţului îi place să se menţină în formă în permanență, sala de sport este nelipsită nici din conacul din Tarzana.

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.