TIOR

Cantaretul american Jason Derulo si-a cumparat casa de lux in Los Angeles

Cantaretul american Jason Derulo si-a cumparat casa de lux in Los AngelesCântăreţul american Jason Derulo şi-a cumpărat o casă de lux, de 3 milioane de dolari, în Los Angeles. Doar corpul principal al noii sale reşedinţe are 5 dormitoare şi 5 băi!

 

Artistul la modă, Jason Derulo, va avea cu siguranţă sărbători de Crăciun foarte fericite, după ce a devenit proprietarul unei superbe vile din Tarzana, Los Angeles. Site-ul Forbes.com scrie că noua reşedinţa a cântăreţului de culoare are 5 dormitoare şi 5 băi doar în corpul principal, asta pe lângă anexa, care cuprinde 2 dormitoare şi o baie pentru oaspeţi, sau garajul încăpător, unde pot între 8 maşini...

 

De asemenea, conacul lui Derulo găzduieşte şi o casă pentru oaspeţi, cu o suprafaţă cât a unui penthouse de lux din Bucureşti: 335 mp! Aici sunt disponibile alte 4 dormitoare, 5 băi şi un al doilea garaj, unde pot fi parcate 3 maşini.

 

Cum cântăreţului îi place să se menţină în formă în permanență, sala de sport este nelipsită nici din conacul din Tarzana.

Elvila
TIOR

906.27 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI