TIOR

Bucurestenii cumpara cele mai multe locuinte de pe Valea Prahovei

Bucurestenii cumpara cele mai multe locuinte de pe Valea PrahoveiUnde se construiesc cele mai multe locuinţe noi pe Valea Prahovei? Care sunt preţurile de vânzare? Cine cumpăra cel mai mult? Care sunt criteriile în funcţie de care sunt alese locuinţele din Valea Prahovei? La toate aceste întrebări ne-a răspuns domnul Ciprian Kore, reprezentantul agenţiei Colex Imobiliare, care se ocupă de tranzacţiile de locuinţe noi din zona Valea Prahovei.

 

În oraşul Buşteni se construiesc cele mai multe ansambluri rezidenţiale de pe Valea Prahovei

 

Potrivit domnului Ciprian Kore, cele mai multe complexuri rezidenţiale de pe Valea Prahovei se dezvoltă în oraşul Buşteni: “În acest moment avem 2 proiecte noi în Buşteni care sunt la stadiul de fundaţie sau construcţie parter şi mai sunt în curs de proiectare încă 2 ansambluri. Aşa cum v-am spus şi mai devreme, cele mai multe proiecte se dezvoltă în Buşteni. Eu cred că piaţa se mişcă bine pe acest segment; oraşul Buşteni este într-un trend ascendent, în curs de dezvoltare, atât a infrastructurii cât şi a serviciilor oferite către turişti. Sunt multe concursuri care se desfăşoară la Buşteni mai ales în perioada de iarnă, pârtii de schi, escaladă pe gheaţă, fun park iarna/vara...”, ne-a spus reprezentantul agenţiei Colex Imobiliare.

 

Cei mai mulţi clienţi care cumpără locuinţe noi pe Valea Prahovei sunt din Bucureşti

 

Domnul Kore ne-a spus că peste 80% din clienţii care cumpără locuinţe noi pe Valea Prahovei sunt bucureşteni: “Oamenii care cumpără pe Valea Prahovei, cei mai mulți din capitală, caută practic o a doua casă. Majoritatea doresc ceva nou, dacă se poate să-şi aleagă finisajele, imobilul respectiv să le ofere cam ce îşi doresc: privelişte către munte dacă se poate, relativ spre centru, dar totuşi într-o zonă liniştită, acces bun şi alte facilităţi legate de construcţia în sine (boxă, parcare, curte amenejată, etc...), a mărturisit agentul imobiliar.

 

Preţurile locuinţelor noi de pe Valea Prahovei, similare cu cele din Sudul Bucureştiului

 

Cele mai ieftine apartamente şi case noi de pe Valea Prahovei au preţuri care încep de la 700 euro/mp, similare cu cele din Sudul Bucureştiului. Acestea cresc în funcţie de poziţionarea ansamblurilor şi de calitatea finisajelor. De menţionat este că cele mai multe locuinţe oferă locuri de parcare şi spaţii pentru depozitare, însă unele dispun şi de lifturi şi de administrare post-vânzare.

 

“Piaţa imobiliară de pe Valea Prahovei este într-o uşoară creştere faţă de anii precedenți. A fost o perioadă constantă la capitolul vânzărilor. Preţurile sunt stabile şi destul de realiste, se înţelege faptul că fiecare dezvoltator doreşte un profit la final, dar dacă preţul este de bun simț totul este ok” concluzionează domnul Kore.

 

Agenţia Colex Imobiliare se ocupă de vânzarea mai multe complexuri rezidenţiale din Sinaia, Buşteni, Azuga şi Predeal, precum Azuga Residence, Malul Ursului, Caraiman View, Apartaments Azuga sau Apartamente Zamora.

Elvila
TIOR

907.28 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI