Britanicii au inventat un nou tip de casa

11-07-2015 / Blog rezidential

Britanicii au inventat un nou tip de casaBritanicii au inventat un nou tip de casă – sub forma unui stup de albine, alcătuită din 3 modele hexagonale, de câte 10 mp. Care sunt materiale de construcție și care sunt costurile?

 

Marele avantaj al casei sub formă de stup de albine este că poate fi construită în doar 5 zile, nu are fundaţie şi are funcţionalităţi de birou, sala de gimnastică, seră, casă mobilă şi multe altele.

 

Conform constructorilor, casă este confecţionată din materiale standard, iar costurile sunt de 55.000 lire, cu mult sub preţurile pentru locuinţele din Marea Britanie. Sticlă şi oţelul sunt materialele de bază care sunt folosite pentru această casă, iar lemnul este utilizat pentru podeaua. Reţeaua electrică şi luminile pot fi controlate cu ajutorul unei telecomenzi.

 

Britanicii susţin că noul model de casă va fi folosit mai mult pentru închiriere sau pentru cazare şi mai puţin pentru vânzare.

 

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.