TIOR

Boom de necrezut pentru aceasta categorie de apartamente din Romania

Boom de necrezut pentru aceasta categorie de apartamente din RomaniaPeste o treime din casele şi apartamentele noi din România sunt destinate clasei de mijloc, remarcă un studiu imobiliar din ţara noastră. Faţă de anii anteriori, când abia 15% din stocul de locuinţe noi se adresa clasei de mijloc, acum creşterea este cu adevărat impresionantă!

 

Numărul de case şi apartamente noi destinate clasei de mijloc din România şi-a luat un avânt foarte mare în acest an, ajungând să depăşească o treime din totalul locuinţelor din ţară. Dobânzile reduse la creditele de locuinţe, cât şi stabilizarea pieţei rezidenţiale au contribuit decisiv la această situaţie. De asemenea, dezvoltatorii imobiliari au început să construiască tot mai multe ansambluri rezidenţiale în zonele centrale şi semi-centrale din Bucureşti şi din marile oraşe ale ţării, la preţuri accesibile clasei de mijloc.

 

3.000 de case şi apartamente noi în zone centrale şi semicentrale sunt în construcţie doar în Bucureşti

 

Acum, în Bucureşti se lucrează la peste 3.000 de case şi apartamente noi amplasate în ansambluri rezidentiale din zone centrale şi semicentrale, având ca termen de finalizare sfârşitul anului 2016. 66,5% din acestea se adresează clasei de mijloc a populaţiei, 18,1% au ca public ţintă segmentul de masă, iar doar 15,4% vizează clasa superioară a populaţiei.

 

Potrivit studiului imobiliar la care facem referire şi anul viitor va continua să crească volumul de locuinţe noi pentru clasa de mijloc, datorită cererii foarte mari.

 

Elvila
TIOR

907.28 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI