TIOR

Avem castigatorul concursului masinii de spalat Arctic!

Avem castigatorul concursului masinii de spalat Arctic!Am desemnat câştigătorul concursului La newsletter te-ai abonat şi un Arctic ai câştigat! Rămâi conectat la DezvoltatorImobiliar.ro şi te vom anunţa cine este câştigătorul!

 

Toţi abonaţii newsletter-ului DezvoltatorImobiliar.ro care s-au înscris până la data de 1 noiembrie 2015 au fost incluşi în tragerea la sorţi care avea ca premiu o maşină de spălat Arctic, însă doar un singur norocos pleacă acasă cu marele premiu. Extragerea a fost făcută prin intermediul site-ului random.org. De îndată ce vom avea confirmarea din partea câștigătorului vom reveni cu toate detaliile.

 

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro nu este la primul concurs dotat cu premii de casă nouă. Precedentul concurs a avut ca premiu un super televizor LG LED TV FULL HD, pe care l-a câştigat Bogdan Oțetea și despre care poți afla mai multe de aici.

 

TE ABONEZI LA NEWSLETTER ȘI CÂȘTIGI UN ROBOT DE BUCĂTĂRIE PHILIPS

 

Cum te-am obişnuit, vom continua seria concursurilor DezvoltatorImobiliar.ro. De această dată vom scoate la bătaie un robot de bucătărie Phillips. Informaţii complete despre acest super premiu poţi vedea aici.

 

DezvoltatorImobiliar.ro este inovatorul pieţei imobiliare din România. Acesta a introdus tururile virtuale pentru prezentarea ansamblurilor rezidenţiale, a locuinţelor noi şi a marilor evenimente imobiliare, prezentările video (interviuri detaliate cu dezvoltatorii imobiliari şi reprezentanţii agenţiilor, dar şi prezentări video ample ale evenimentelor imobiliare de referinţă din România).

 

Lansat în anul 2013, portalul reuneşte cele mai multe oferte de ansambluri rezidenţiale şi locuinţe noi din ţara noastră. În afara tururilor virtuale şi a prezentărilor video, oferim fotografiile profesionale, schiţele imobilelor şi descrierile detaliate ale proiectelor şi locuinţelor. Astfel, după ce te-ai hotărât ce-ţi place, tot ce mai ai de făcut este să contactezi direct reprezentanţii ansamblurilor rezidenţiale şi să stabileşti o vizionare. Datele de contact ale acestora sunt disponibile pe fiecare proiect şi locuinţă în parte.

 

Elvila
TIOR

906.45 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI