Avangarde Forest, un proiect rezidential premium, in nordul Bucurestiului

20-10-2013 / Blog rezidential

Avangarde Forest, un proiect rezidential premium, in nordul BucurestiuluiAnsamblul rezidențial Avangarde Forest este situat în nordul Bucureștiului, în zona Pipera. Acesta este alcătuit din 52 de case noi, dintre care mai sunt disponibile aproximativ 20.

 

Locuințele din ansamblul rezidențial Avangarde Forest au 183 de metri pătrați construiți și dispun de o grădină de 50 mp. Fiecare casă este compusă din 2 dormitoare, 2 livinguri și 4 băi. Casele se vând nemobiliate, însă se oferă soluții de amenajări interioare, în funcție de gusturile proprietarilor.

 

Oferta specială în perioada Târgului Național Imobiliar

 

În perioada Târgului Național Imobiliar, dintre 4 și 6 octombrie 2013, casele din ansamblul rezidențial Avangarde Forest aveau un preț cu 7.000 de euro mai mic: de la 117.000 de euro, acestea se vindeau pentru 110.000 de euro.

 

Dotări și finisaje de top pentru casele din Avangarde Forest

 

Casele din ansamblul rezidențial Avangarde Forest dispun de dotări și finisaje de top. Fiecare locuință are centrală proprie, încălzire prin pardoseală, gresie și faianță de import din Spania, uși de interior placate cu furnir natural sau tâmplărie PVC Salamander cu geam tripan.

 

Ca utilități, locatarii din Avangarde Forest beneficiază de curent, apă, canalizare, gaz și telefon.

 

Ansamblul rezidențial este păzit în permanență.

 

Vezi oferta de ansambluri rezidențiale din Pipera.

 

Sursa foto: avangardeforest.ro

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.