TIOR

Auchan se apuca de construit... apartamente!

Auchan se apuca de construit... apartamente!Cunoscut mai degrabă pentru hipermarket-urile sale din Europa, retailerul Auchan se apucă de construit apartamente. Divizia sa responsabilă cu imobiliarele, Immochan, va semna o înţelegere cu un dezvoltator din Braşov, unde vor începe construcţiile a peste 2.000 de apartamente noi.

 

Au trecut aproape 2 ani de când Immochan cumpără 100 de hectare din fosta platformă Tractorul Braşov, locaţie unde în 2015 va fi inaugurat mall-ul Coresi. Acum, Immochan plănuieşte să fructifice la maximum terenul pe care-l deţine şi a anunţat că va construi aici şi blocuri de locuinţe, mai precis... peste 2000 de apartamente noi! Treaba ar putea începe în aprilie 2015, deoarece mai este nevoie de timp pentru finalizarea lucrărilor de infrastructură.

 

Suprafaţa terenului pe care vor fi ridicate apartamentele este de circa 36.000 de mp, iar blocurile care se vor construi vor avea maximum 5 etaje, potrivit declaraţiilor reprezentanţilor Immochan.

 

Immochan mizează pe soluţia de finanţare prin Prima Casă, aşa că putem intui că preţurile locuinţelor vor fi adaptate celui mai popular program imobiliar din România din ultimii ani.

 

Dezvoltatorul imobiliar care se va ocupă de proiectul de apartamente noi al Immochan este Avantgarden Kasper Immo Invest, care este responsabil şi pentru proiectul rezidenţial Avantgarden Tractorul.

 

Oferta de prețuri pentru apartamentele din Brașov o găsiți aici.

Ansamblurile rezidentiale din Brasov, le gasesti AICI.

 

Sursa foto: dailybussiness.ro

Elvila
TIOR

907.23 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI