TIOR

Au ramas doar 10 standuri libere la Targul National Imobiliar

Targul National Imobiliar (TNI)Au rămas doar 10 standuri libere la Târgul Naţional Imobiliar (TNI) din mai, de la Palatul Parlamentului din Bucureşti. În total, organizatorii evenimentului imobiliar au pus la dispoziţie 107 standuri, profesioniştilor din domeniile imobiliar, financiar-bancar şi construcţii.

 

În perioada 15-17 mai 2015, la Palatul Parlamentului din Bucureşti va avea loc Târgul Naţional Imobiliar (TNI). La eveniment vor participa profesionişti din domeniile imobiliar, financiar-bancar şi construcţii, care vor avea la dispoziţie 107 standuri, din care doar 10 mai sunt libere.

 

Ce oportunităţi de business au aceştia?

 

- profesioniştii din domeniile imobiliar, financiar-bancar şi construcţii vor putea intra în contact cu minimum 6.000 de vizitatori ce îndeplinesc toate criteriile pentru a deveni clienţi;

 

- aceştia vor avea acces la un mediu business ideal pentru: baze de date cu potenţiali clienţi, stabilirea unui program de vizionari şi semnarea de precontracte;

 

- organizatorii evenimenteului vor oferi un mediaplan complex pentru promovare şi atragerea publicului larg;

 

- promovarea companiei şi a ofertelor imobiliare înaintea evenimentului în mass media de specialitate (minimum 50 de canale media convenţionale şi neconvenţionale)

 

“Ne bucurăm de încrederea pe care ne-o oferă expozanţii noştri şi de fidelitatea de care dau dovadă de la ediţie la ediţie şi în schimb le mulţumim prin organizarea de manifestări de succes ale Târgului Naţional Imobiliar (TNI), prin care să poată obţine rezultatele scontate. Companiile care ni se alătură pentru prima dată primesc şi acestea o atenţie sporită din partea noastră, urmărind să le oferim o gamă variată de servicii de mediatizare atât înainte de eveniment, cât şi în timpul expoziţiei”, a declarat Adrian Bercea, Directorul General al BDOBC Business Center, organizatorul evenimentului.

Elvila
TIOR

906.23 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI