TIOR

Au fost vandute toate apartamentele din ansamblul Copou Bellevue

Au fost vandute toate apartamentele din ansamblul Copou BellevueAu fost vândute toate apartamentele din ansamblul rezidenţial Copou Bellevue, din Iaşi. Cele 170 de locuinţe premium din complex şi-au găsit proprietarii.

 

La un an de la finalizarea ultimei faze a complexului rezidenţial Copou Bellevue, din Iaşi, dezvoltatorul Adama anunţă că toate locuinţele au fost vândute. Ultimul bloc a totalizat 50 de apartamente, de la studiouri la apartamente de 2 şi 3 camere şi mini-penthouseuri.

 

Copou Bellevue a fost distins şi cu premiul Highly Commended, la categoria Residential Development, la International Property Awards, de la Londra. „Sunt proiecte rezidenţiale care se bucură de succes local şi proiecte care depăşesc această limită. Faptul că un ansamblu rezidenţial de dimensiuni medii, dezvoltat în alt oraş decât Bucureştiul nu doar că a beneficiat de rezultate de top în vânzări, ci a obţinut şi recunoaştere internaţională, garantează calitatea la care este realizat”, declara Laszlo Csiki, CEO Adama Group.

 

De asemenea, la competiţia regională SEE Real Estate Awards, de la începutul anului 2015, ansamblul rezidenţial Copou Bellevue fusese declarat cel mai bun complex rezidenţial din România.

 

Elvila
TIOR

907.28 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI