TIOR

Au fost vandute jumatate din apartamentele din One Herastrau Park

Au fost vandute jumatate din apartamentele din One Herastrau ParkJumătate din apartamentele din ansamblul rezidenţial One Herăstrău Park, ce va fi livrat la începutul anului 2017, au fost vândute, potrivit dezvoltatorului imobiliar, citat de arenaconstruct.ro.

 

Ansamblul rezidenţial One Herăstrău Park, de pe strada Nicolae Caramfil, din Nordul Bucureştiului, are foarte mult succes, chiar dacă proiectul va fi gata abia în luna martie 2015. Complexul rezidenţial va avea o suprafaţă de 27.000 mp construiţi şi 106 apartamente, în 2 blocuri de câte 11 etaje.

 

Apartamentele de 2 şi 3 camere din ansamblul rezidenţial One Herăstrău Park se vor află la primele 5 etaje, apartamentele de 4 camere vor fi la etajele 6-10, iar la ultimele 3 etaje vor fi penthouse-uri de tip triplex.

 

Complexul rezidenţial One Herăstrău Park va cuprinde şi spaţii de birouri, conform informaţiilor de la dezvoltator. Zona de Nord a Bucureştiului găzduieşte numeroase proiecte office, iar numărul de ansambluri rezidenţiale este mai scăzut.

 

Elvila
TIOR

907.28 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI