TIOR

Asteptari mari pentru piata rezidentiala in Bucuresti

Asteptari mari pentru piata rezidentiala in BucurestiDezvoltatorii imobiliari din Bucureşti au aşteptări mari privitoare la ansamblurile rezidenţiale de care se ocupă. Potrivit capital.ro, în cele mai extinse complexuri rezidenţiale din Capitală dezvoltatorii vizează vânzarea a aproape 1.000 de locuinţe, mai multe cu peste 200 de unităţi faţă de anul trecut.

 

Dezvoltatorii celor mai mari ansambluri rezidenţiale din Bucureşti, precum InCity, Confort City, Asmita Gardens sau Greenfield vor să vândă aproape 1.000 de locuinţe până la finalul anului 2014. Ne referim strict la cele mai extinse 10 complexuri rezidenţiale din Capitală.

 

Momentul pare foarte bun pentru cumpărarea unei locuinţe, dacă ne uităm la nivelul de îndatorare pe care trebuie să-l accepte o familie bucureşteană cu ocazia unui credit. Acest nivel este cu aproape 3% mai redus faţă de anul trecut, raportându-ne la împrumuturile Prima Casă şi la familiile cu venituri medii, care achiziţionează o casă de 50 de mp, la un preţ de 47.000 de euro.

 

Cele mai extinse 10 complexuri rezidenţiale din România, după numărul de locuinţe (cu excepţia Cartierului Latin şi Militari Residence, care sunt vândute prin intermediul persoanelor fizice autorizate) au aproape 9.000 de case şi apartamente construite şi au vândut, cumulat, aproape 750 de locuinţe în 2013, performanță pe care doresc să o îmbunătățească în acest an.

Elvila
TIOR

906.48 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI