Asmita Gardens si Ibiza Sol si-au redus datoriile la banci cu 25 de milioane de euro

01-11-2014 / Blog rezidential

Asmita Gardens si Ibiza Sol si-au redus datoriile la banci cu 25 de milioane de euroLa 3 ani de la declararea insolvenţei, Asmita Gardens şi Ibiza Sol, 2 dintre cele mai scumpe ansambluri rezidenţiale din București și din România, şi-au redus datoriile la bănci cu 25 de milioane de euro, potrivit site-ului capital.ro.

 

Insolvenţa pare să fie de bun augur pentru complexurile rezidenţiale Asmita Gardens şi Ibiza Sol. Cele 2 ansambluri şi-au achitat o parte din datoriile la băncile Raiffeisen Bank şi Alpha Bank.

 

În ansamblul Asmita Gardens au fost vândute 150 de apartamente în ultimii 3 ani, care au adus venituri de 16,2 milioane de euro. 44 de locuinţe au fost vândute în 2014. În urmă acestor rezultate, datoria către principalul creditor, Alpha Bank, a scăzut cu 30%, în condiţiile în care banca are de recuperat circa 23 de milioane de euro. În complexul Asmita Gardens mai sunt disponibile mai puţin de 300 de apartamente, din cele 765 construite.

 

Ibiza Sol este un alt ansamblu rezidenţial în insolvenţă care datorează sume de bani importante băncilor. De la sfârşitul anului 2012 şi până acum s-au vândut 70 de apartamente, care au adus venituri de aproape 9 milioane de euro. Chiar şi în acesteconditii, Alpha Bank şi Raiffeissen Bank mai au de recuperat 29 de milioane de euro.

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.