TIOR

Ared, unul dintre cei mai activi dezvoltatori imobiliari din vestul tarii

Ared, unul dintre cei mai activi dezvoltatori imobiliari din vestul tariiFirma Ared a încheiat anul 2013 cu 1.500 de apartamente finalizate, în 3 ansambluri rezidenţiale din Arad, fiind astfel unul dintre cei mai activi dezvoltatori imobiliari din vestul ţării.


Pe lângă cele 3 complexuri rezidenţiale din Arad, în care a realizat 1.500 de apartamente noi doar în anul 2013 (Red 1, Red 2 şi Red 3), firma Ared a început şi construcţia unui al patrulea proiect rezidenţial, în Oradea. Acesta din urmă va avea 280 de locuinţe, dintre care peste 200 au fost deja vândute înainte de finalizare. Conform wall-street.ro, cele 4 ansambluri sunt evaluate la aproape 100 de milioane de euro.


Până în prezent, dezvoltatorul imobiliar Ared, membru al holding-ului Alber, a vândut 1.700 de apartamente, iar pentru anul 2015 are planuri de extindere cu construcţiile, la vecinii noştri din Ungaria. De asemenea, compania doreşte să se implice şi în pieţele din Timişoara, Bucureşti, Braşov, Constanţa şi Cluj.


Potrivit lui Florin Moş, director de marketing şi vânzări Ared, preţul pe metru pătrat al locuinţelor construite de către dezvoltator este de 620 de euro.


Despre dezvoltatorul imobiliar Ared


Firma Ared a fost înfiinţată în urmă cu 8 ani şi are ca domeniu de activitate dezvoltarea de ansambluri rezidenţiale şi hale industriale. Aceasta este membră a holding-ului Alber, un grup de companii care se ocupă de real estate.

 

Sursa foto: capital.ro

Elvila
TIOR

907.4 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI