Ared se tine de cuvant: construieste 150 de apartamente noi in Timisoara

04-03-2014 / Blog rezidential

Ared se tine de cuvant: construieste 150 de apartamente noi in TimisoaraAred, unul dintre cei mai activi dezvoltatori imobiliari din Vestul României, se ţine de cuvânt: anul acesta va începe construcţia la un ansamblu rezidenţial de 150 de apartamente noi, în Timişoara.

 

După ce a anunţat încă de anul trecut că are de gând să-şi extindă proiectele rezidenţiale şi în alte oraşe din România, printre care şi în Timişoara, dezvoltatorul imobiliar Ared a confirmat acest lucru. Oficialii companiei au declarat că în oraşul de pe Bega urmează să construiască 150 de apartamente noi.

 

În ceea ce priveşte planurile pentru Cluj, un alt oraş din ţară în care Ared intenţionează să se implice pe piaţa rezidenţială, Ared se va hotărî dacă va investi anul viitor.

 

Dezvoltatorul imobiliar Ared va continua să construiască apartamente noi în ansamblurile rezidenţiale RED 3 şi RED 4, din Arad şi Oradea, unde va cheltui peste 30 de milioane de euro. Anul trecut, Ared a vândut aproape 400 de locuinţe noi, iar creşterea vânzărilor faţă de 2012 a fost de 6%.

 

Ca modalităţi de plată pentru apartamentele construite de Ared se acceptă finanţările prin Prima Casă, orice tipuri de credite imobiliare şi ipotecare şi chiar ratele la dezvoltator.

 

Preţurile locuinţelor din Arad şi Oradea este de circa 620 de euro/mp.

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.