TIOR

Ared ataca si piata rezidentiala din Timisoara: construieste un nou ansamblu in 2014

Ared ataca si piata rezidentiala din Timisoara: construieste un nou ansamblu in 2014Unul dintre cei mai importanţi dezvoltatori imobiliari din vestul ţării, Arad Real Estate Development (ARED) a anunţat începerea construcţiei unui ansamblu rezidenţial, de 150 de apartamente noi, în Timişoara.

 

Potrivit lui Florin Moş, director de marketing şi vânzări ARED, în anul 2014 dezvoltatorul imobiliar va începe să construiască un nou ansamblu rezidenţial, de data aceasta în Timişoara. Terenul pe care va fi ridicat complexul se întinde pe 5.000 de metri pătraţi, iar ansamblul va totaliza circa 150 de locuinţe noi.

 

În viitorul apropiat, dezvoltatorul imobiliar ARED are de gând să se extindă şi în alte oraşe ale ţării, primul vizat fiind Cluj-Napoca. Constanţa şi Bucureştiul sunt alte oraşe unde ar putea începe noi lucrări la ansambluri rezidenţiale.

 

ARED a construit peste 1.500 de apartamente noi în Arad

 

În cele 3 ansambluri dezvoltate de companie în Arad (Red 1, Red 2 şi Red 3) s-au construit peste 1.500 de apartamente noi. “Anual, în Arad construim în jur de 200 de locuinţe, până în momentul în care piaţa de aici se va satura şi va fi nevoie să căutăm alte locuri să construim”, a mai precizat Florin Moş.

 

Dezvoltatorul imobiliar Ared se află în plin proces de construcţie a 300 de unităţi locative în Arad. Circa jumătate dintre acestea au fost deja vândute. De asemenea, şi în Oradea s-a început un nou proiect rezidenţial, de 280 de apartamente noi.

 

Sursa foto: capital.ro

Elvila
TIOR

906.31 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI