TIOR

Arabii vor sa investeasca in rezidentialele din Romania

Arabii vor sa investeasca in rezidentialele din RomaniaCompania Damac Properties, deţinută de un miliardar arab, s-a arătat interesată de investiţii pe segmentul rezidenţial din România. Firma este una dintre cele mai importante din Dubai, unde a construit peste 25% din zgârie-norii de locuinţe din piaţă.

 

Arabii vor să se implice în rezidenţialele din România. Damac Properties, compania unui miliardar cu o avere de aproximativ 4 miliarde de dolari, are în plan să construiască proiecte de apartamente de lux în România, mai exact în Bucureşti. În acest sens, reprezentanţii firmei au început deja discuţiile cu 2 dintre dezvoltatorii din ţară noastră: Impact şi Globalworth.

 

Damac Properties a construit 5 dintre cei mai înalţi zgârie-nori din Emiratele Arabe Unite, care au o înălţime totală de aproape 1.500 de metri! De asemenea, unul dintre proiectele companiei, Damac Heights, din Dubai, se află pe locul al şaptelea în topul celor mai înalte clădiri rezidenţiale din Emirate.

 

În aceste condiţii, dacă planurile arabilor se vor concretiza, atunci este de aşteptat că în următorii ani Bucureştiul să beneficieze de noi blocuri rezidenţiale, de super-lux.

Elvila
TIOR

907.19 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI