TIOR

Arabii investesc sute de milioane de euro intr-un proiect imobiliar din Bulgaria

Arabii investesc sute de milioane de euro intr-un proiect imobiliar din BulgariaUn fond de investiţii din Emiratele Arabe Unite pregăteşte un proiect imobiliar mixt, de rezidenţial, birouri şi hoteluri, pe litoralul Marii Negre din Bulgaria. Compania Abu Dhabi Financial Group va investi 500 de milioane de euro în dezvoltări în Europa de Est, potrivit publicaţiei britanice The National.


Fondul de investiţii Abu Dhabi Financial Group, din Emiratele Arabe Unite, deţine un teren pe coasta bulgărească a Marii Negre, unde intenţionează să construiască un proiect imobiliar mixt, de birouri, rezidenţial şi hoteluri: “Locaţia pe care o avem acoperă mai multe sute de mii de metri pătraţi şi putem construi un proiect imobiliar mare, rezidenţial, hoteluri şi retail”, a spus directorul general de la Abu Dhabi Financial Group, Jassim Alseddiqi, citat de publicaţia britanică The National.


Compania arabă a mai realizat multe proiecte imobiliare în zona Europei de Est, în ţări precum Bulgaria, Serbia şi Muntenegru, datorită potenţialului ridicat de creştere de aici. De asemenea, aceasta s-a implicat şi pe piaţa rezidenţială din Marea Britanie, prin achiziţia clădirii New Scotland Yard, din Londra, pe care intenţionează să o transforme într-un ansamblu rezidenţial de apartamente de lux.

Elvila
TIOR

906.48 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI