TIOR

Aproape 6.000 de persoane participa la programul Casa Verde

Aproape 6.000 de persoane participa la programul Casa VerdePână la sfârşitul lunii mai, aproape 6.000 de persoane vor semna contracte pentru a participa la programul Casa Verde, prin care vor economisi sume importante la apă caldă şi la încălzire, la noile lor locuinţe.

 

Dosarele persoanelor care au dorit să participe la programul Casa Verde au fost depuse în perioada 1 iunie – 15 iulie 2011. Aproximativ 24.000 de clienţi s-au arătat interesaţi de proiect. 14.162 dintre aceştia au primit confirmarea că dosarele lor au fost analizate, restul urmând să fie analizate în viitor.

 

Potrivit ministrului, în sesiunea de depunere a dosarelor, deschisă în perioada 1 iunie - 15 iulie 2011, au fost depuse un număr total de 23.938 de dosare. Dintre acestea, au fost analizate 14.162 de dosare, iar 9.776 sunt încă în curs de analiză. 11.509 dosare au fost acceptate. Conform declaraţiilor ministrului Mediului şi Schimbărilor climatice, Atilla Korodi, lista întreagă a persoanelor acceptate şi respinse va fi publicată pe pagină oficială a AFM. “Aşa cum prevede regulamentul, contractul de finanţare nerambursabilă intră în vigoare la dată semnării acestuia de către părţile contractante şi este valabil până la finalizarea proiectului, dar nu mai târziu de 12 luni de la data semnării. Obiectivul nostru este ca un număr cât mai mare de beneficiari să obţină finanţarea” a declarat ministrul.

Elvila
TIOR

906.48 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI