Apartamentul de la cea mai mare inaltime din Romania s-a vandut!

22-01-2014 / Blog rezidential

Apartamentul de la cea mai mare inaltime din Romania s-a vandut!Apartamentul de la cea mai mare înălţime din România, situat în ansamblul rezidenţial Asmita Gardens, din Bucureşti, s-a vândut pentru preţul de 372.000 de euro! Informaţia a fost anunţată într-un comunicat de presă al Euro Insol, administratorul judiciar al proiectului.

 

Penthouse-ul de la etajul 25 din turnul al treilea al ansamblului rezidenţial Asmita Gardens a fost vândut pentru 372.000 de euro. Apartamentul se află la 92 de metri faţă de sol, cea mai mare înălţime la care este situată o locuinţă în România!

 

Penthouse-ul are o suprafaţă utilă foarte generoasă, de 186 de metri pătraţi, cât şi o terasă exterioară, de 205 mp. Datorită înălţimii exterioare a acestuia (6 metri!), proprietarul poate să construiască şi un etaj interior, extinzând astfel spaţiul locuibil până la 372 mp.

 

Despre ansamblul rezidenţial Asmita Gardens

 

Ansamblul rezidenţial Asmita Gardens, din Bucureşti, a fost construit pe o suprafaţă de 27.000 de metri pătraţi şi are numai puţin de 765 de apartamente noi, de la garsoniere, până la locuinţe de 4 camere și penthouse-uri. Dintre acestea, mai sunt nevândute 336 de locuinţe.

 

De asemenea, în cadrul complexului rezidenţial Asmita Gardens au mai fost realizaţi şi 6.200 de metri pătraţi de spaţii comerciale, 9.000 de metri pătraţi şi grădini, cât şi locuri de joacă pentru cei mici.

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.