TIOR

Apartamentele noi de langa metrou, mai ieftine decat cele vechi!

Apartamentele noi de langa metrou, mai ieftine decat cele vechi!Apartamentele noi de lângă metrou au ajuns să fie mai ieftine decât cele vechi, din aceleași zone. Cu toate acestea, oferta de locuinţe noi este mai redusă, faţă de apartamentele vechi.

 

Preţurile apartamentelor noi din Bucureşti, din apropierea metroului, sunt acum mai ieftine sau comparabile cu cele vechi, potrivit dezvoltatorilor imobiliari din Capitală. Totuşi, până când oferta de locuinţe noi se va mari, apartamentele vechi vor continuă să aibă întâietate.

 

Perspectivele sunt însă foarte bune, având în vedere că băncile şi celelalte instituţii de creditare din România au redus dobânzile la creditele ipotecare şi imobiliare. În prezent, rata la un astfel de împrumut a ajuns să fie la fel de accesibilă ca şi costul unei chirii lunare. În aceste condiţii, avansul de 5% pentru Prima Casă, dar şi celelalte oferte de credite pentru locuinţe în lei încep să prindă tot mai mult la public, dovada fiind interesul tot mai mare al românilor pentru împrumuturile în moneda națională.

 

Apartamentele noi din cartierele bucureştene din apropierea staţiilor de metrou, precum Titan, Dristor, Militari sau Pantelimon au crescut din punctul de vedere al volumului în ultimii ani. De altfel, în zona Bucureşti-Ilfov s-a putut observa cea mai mare rată de creştere a numărului de locuinţe noi finalizate.

Elvila
TIOR

906.42 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI