TIOR

Apartamentele in stadiul de proiect, la mare cautare

Apartamentele in stadiul de proiect, la mare cautareApartamentele din ansambluri rezidențiale aflate în stadiul de proiect sunt la mare căutare în Bucureşti. 2 din ansamblurile rezidenţiale din capitală care vor fi livrate în perioada următoare sunt deja vândute în proporţie de peste 20%, notează wall-street.ro.

APX Immo Vitan şi Reveria Pallady, 2 ansambluri rezidenţiale din Bucureşti, au ajuns la vânzări consistente, deşi proiectele însă sunt nefinalizate. APX Immo Vitan, aflat în zona centrală a Bucureştiului, avea, la sfârşitul lunii decembrie 2015, un grad de ocupare de peste 40%. Ansamblul rezidenţial va fi format din 72 de apartamente de 2 şi 3 camere, iar acum lucrările au ajuns la nivelul parterului. 5 milioane euro este investiţia în proiect.

De asemenea, ansamblul rezidenţial Reveria Pallady 43, situat pe bulevardul Theodor Pallady, în Estul Bucureştiului, a fost vândut în proporţie de peste 20%. Complexul rezidenţial va cuprinde 2 blocuri de apartamente, de câte 2 etaje (cu locuinţe de 2 şi 3 camere). La începutul lunii februarie 2016, lucrările avansaseră până la stadiul de finisaje interioare şi exterioare.

Ansamblurile rezidenţiale de apartamente şi case din Bucureşti sunt foarte atractive pentru cumpărători deoarece preţurile sunt stabile, accesul la credite este mai uşor ca niciodată, iar oferta devine din ce în ce mai variată.

Elvila
TIOR

907.23 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI