TIOR

Apartamentele din ansamblurile rezidentiale din Dristor se ieftinesc

Apartamentele din ansamblurile rezidentiale din Dristor se ieftinescApartamentele din ansamblurile rezidenţiale din zona Dristor încep treptat să se ieftinească. Cartierul bucureştean Dristor este unul dintre cele mai bine cotate ale oraşului.

 

Românii care vor să cumpere apartamente în ansambluri rezidenţiale din zona Dristor pot alege din multiple oferte de locuinţe, întrucât preţurile au început să scadă. În prima jumătate din anul 2015, garsonierele din Dristor s-au ieftinit şi acum au ajuns chiar şi la preţuri de sub 50.000 euro. La fel, şi apartamentele de 2 camere din Dristor, dar şi apartamentele de 3 camere din Dristor au preţuri mai accesibile.

 

Ce oferte de ansambluri rezidenţiale din zona Dristor găsiţi pe portalul DezvoltatorImobiliar.ro?

 

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro îţi oferă 2 dintre cele mai bune oferte de ansambluri rezidenţiale din zona Dristor. Unul dintre acestea este Dristor Residence. Complexul se află pe Aleea Râmnicu Vâlcea, într-o zonă liniştită, cu foarte multe facilităţi în apropiere, precum centre comerciale, pieţe, grădiniţe şi şcoli. Garsonierele au preţuri de vânzare de la 48.300 euro, iar apartamentele de 2 camere sunt la vânzare la preţuri începând cu 79.800 euro.

 

Un alt proiect rezidenţial din zona Dristor, foarte bine cotat, este Bloc Vitan Auchan. Aici puteţi găsi apartamente de 2 camere şi apartamente de 3 camere, la preţuri ce pornesc de la 63.000 euro. Centrul comercial Auchan Vitan se află la foarte mică distanţă de complex.

 

Elvila
TIOR

906.27 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI