TIOR

Apartamentele din ansamblul rezidential Citadella Titan se vand la jumatate de pret

Apartamentele din ansamblul rezidential Citadella Titan se vand la jumatate de pretCele aproximativ 180 de apartamente noi rămase disponibile în ansamblul rezidenţial Citadella Titan, din Bucureşti, se vor vinde la jumătate din preţul cerut de către dezvoltator înainte de criza economică. Recent, preluarea la pachet a celor două blocuri noi Citadella Titan de către un grup de investitori a căzut. Astfel, administratorul judiciar al proiectului, Euroinsol, alături de creditori, au hotărât vânzarea la bucată a apartamentelor, la un preţ mult redus.

 

BCR, creditorul cu cei mai mulţi bani de recuperat de pe urmă ansamblului rezidenţial Citadella Titan (aproximativ 9 milioane de euro) şi Euroinsol, administratorul judiciar al proiectului au anunţat că grupul de investitori care trebuia să preia complexul la pachet nu va mai face tranzacţia. De aceea, cele 2 instituţii au hotărât să vândă la bucată cele aproximativ 180 de apartamente noi rămase disponibile.

 

Pentru anul 2014 se estimează că se vor vinde circa 100 de apartamente noi, iar până la mijlocul lui 2015 toate locuinţele vor fi vândute.

 

Preţuri de la 35.000 de euro pentru apartamentele din ansamblul rezidenţial Citadella Titan

 

În urma reducerilor de 50% a preţurilor locuinţelor din ansamblul rezidenţial Citadella Titan, cele mai ieftine garsoniere vor costa 35.000 de euro (preţ fără TVA), cele mai ieftine apartamente de 2 camere vor costa 49.000 de euro, iar cele mai ieftine apartamente de 3 camere vor costa 65.000 de euro.

 

Despre ansamblul rezidenţial Citadella Titan

Ansamblul rezidenţial Citadella Titan este alcătuit din 2 blocuri de 14 etaje, în care au fost construite 224 de apartamente noi. Proiectul a fost finalizat în urmă cu aproape 4 ani.

 

Vezi oferta de ansambluri rezidențiale din Titan!

Elvila
TIOR

906.42 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI