TIOR

Apartamentele de lux din Bucuresti, la mare cautare

Apartamentele de lux din Bucuresti, la mare cautareVânzările de apartamente de lux din Bucureşti au crescut cu 12% în 2014, se arată într-o analiză imobiliară a unei companii de profil. Până la sfârşitul anului 2015, dezvoltatorii vor livra peste 500 de locuinţe la standarde înalte de calitate în Capitală.

 

Segmentul apartamentelor de lux din Bucureşti a avut o creştere importantă în 2014, de 12% comparativ cu 2013. Cele mai multe astfel de locuinţe sunt în zonele centrale şi de Nord ale oraşului, precum Primăverii, Herăstrău, Floreasca, Kiseleff, Aviatorilor şi Piaţa Unirii.

 

Conform analizei imobiliare, realizate de o companie de profil din piaţa bucureşteană, cele mai multe vânzări ale locuinţelor de lux din Capitală au fost de apartamente de 3 camere Bucuresti (40% dintre clienţi au optat pentru aceste apartamente). De asemenea, la mare căutare au fost şi apartamentele de lux de 4 sau mai multe camere, cu o pondere de 35% din numărul total. Garsonierele și apartamentele de 2 camere au atras cel mai mic interes.

 

De remarcat în urma analizei imobiliare este şi că bugetele clienţilor care cumpără apartamente de lux au crescut.

 

Viitorul sună la fel de bine. Până la sfârşitul anului viitor, pe piaţa de apartamente de lux din Bucureşti se aşteaptă să fie livrate alte 500 de unităţi locative.

Elvila
TIOR

906.45 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI