TIOR

Apartamentele de 3 camere din Tineretului, atractia bucurestenilor

Apartamentele de 3 camere din Tineretului, atractia bucurestenilorApartamentele de 3 camere din Tineretului sunt preferatele bucureştenilor, conform unui studiu al unui portal imobiliar. Pe următoarele locuri se află cartierele Aviaţiei şi 1 Mai.

 

Un studiu imobiliar care a analizat care sunt zonele Capitalei unde bucureştenii ar vrea să-şi cumpere o locuință arată că noul pol de interes este cartierul Tineretului. Cei mai mulţi locuitori ai Bucureştiului ar dori să cumpere apartamente de 3 camere în Tineretului, cu o suprafaţă de minimum 70 de metri pătraţi, situat undeva la etajele intermediare ale blocurilor.

 

Marile avantaje pe care le văd bucureştenii la cartierul Tineretului sunt apropierea de 2 staţii de metrou (atât Tineretului, cât şi Timpuri Noi), prezenţa spaţiilor comerciale în zonă, oferta bogată de locuinţe, dar şi proximitatea de școli şi universităţi de prestigiu.

 

Următoarele cartiere preferate de către locuitorii Bucureştiului sunt Aviaţiei şi 1 Mai. Spre deosebire de Tineretului, aici numărul de apartamente scoase la vânzare este mult mai mic, cu toate că oamenii sunt foarte interesaţi să cumpere. Totuşi, există şi semne bune: în ultima perioadă, foarte mulţi dezvoltatori imobiliari au început construcţii rezidenţiale în zonele de Nord, aşa că lucrurile vor intra pe un făgaş mai bun.

Elvila
TIOR

906.31 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI