TIOR

Apartamente pe malul lacului Snagov – vezi cat te costa o locuinta

Apartamente pe malul lacului Snagov – vezi cat te costa o locuintaDezvoltatorii imobiliari încep să construiască proiecte rezidenţiale în locaţii din ce în ce mai interesante şi atractive pentru cumpărători. 75 de apartamente noi sunt de vânzare în ansamblul rezidenţial Club Lac Snagov, de pe malul Lacului Snagov. Locuinţele sunt amplasate în 3 blocuri, fiecare dintre acestea având un regim de înălţime P + 3 E + 4 retras.

 

Preţul apartamentelor din complexul rezidenţial Club Lac Snagov începe de la 55.000 de euro. Suprafeţele locuinţelor se încadrează între 37 mp pentru o garsonieră şi ajunge la 117 mp + terasă pentru un apartament de 4 camere.

 

Terenul pe care este construit proiectul are o suprafaţă de 7.000 mp şi se află lângă Palatul Snagov. Complexul rezidenţial cuprinde spaţii verze, loc de joacă pentru copii, spaţii de relaxare, piscină, terasă exterioară şi club în interior. În afara ansamblului, sunt la dispoziţia locatarilor terenuri de tenis, loc pentru plajă şi multe alte facilităţi.

 

"În ultimii 10 ani am construit 180 de apartamente în Neptun şi 50 de apartamente la Predeal, iar în urma unei analize, am constatat că nu există niciun proiect de apartamente pe Lacul Snagov. Astăzi, aproape nimeni nu mai cumpără vile pe Lacul Snagov fiindcă sunt foarte scumpe şi este costisitor să le întreţii. În cazul apartamentelor, închizi uşa cu cheia şi pleci fără nicio grijă", au declarat reprezentanţii Paralelă 45, compania care se ocupă de vânzările din complexul rezidenţial Club Lac Snagov.

Elvila
TIOR

906.45 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI