TIOR

Apartamente noi, ultramoderne, te asteapta in ansamblul rezidential Evocasa Optima

Apartamente noi, ultramoderne, te asteapta in ansamblul rezidential Evocasa OptimaAnsamblul rezidenţial Evocasa Optima cuprinde două clădiri de locuinte moderne de câte 11 etaje, în apropiere de stația de metrou 1 Decembrie 1918. Prima fază a proiectului a fost finalizată în anul 2010, iar  în prezent lucrările pentru a doua etapă sunt în plină desfăşurare, urmând a fi încheiate în vara anului 2013. Clienții pot alege dintre apartamente ultramoderne cu 2 și 3 camere. În total sunt 84 de imobile.

 

Evocasa Optima este un ansamblu rezidențial care a fost realizat după tehnologii moderne, având ca scop cele mai înalte standarde de confort și siguranță. Ca finisaje și dotări, locuințele dispun de gresie și faianță în bucătării și băi, uși metalice, senzori de gaz în bucătărie, ferestre mari ce asigură iluminatul natural ziua și spații de depozitare pentru biciclete.

 

În cele două cladiri în care se află apartamentele există ascensoare de înaltă calitate, interfoane, iar accesul se face pe bază de cartele magnetice. Blocurile sunt făcute integral din beton armat și caramidă eficientă tip Porotherm. De asemenea, în cadrul complexului sunt asigurate locuri de parcare pentru fiecare locatar, iar siguranța acestora este garantată de faptul că ansamblul este păzit în permanență.

 

În apropiere de Evocasa Optima se află stația de metrou 1 Decembrie 1918, așa că deplasarea în multe dintre zonele Bucureștiului se face foarte rapid.

 

Vezi oferta de ansambluri rezidențiale din Titan!

Elvila
TIOR

906.27 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI