TIOR

Apartamente noi in Titan, Drumul Taberei si Berceni in 2015

Apartamente noi in Titan, Drumul Taberei si Berceni in 2015Titan, Drumul Taberei, Berceni sunt 3 cartiere unde mai mulţi dezvoltatori imobiliari vor construi apartamente noi în Bucureşti în 2015, scrie economica.net.

 

Cum cererea pentru apartamente noi în Titan, Drumul Taberei şi Berceni creşte de la o lună la alta, dezvoltatorii imobiliari promit livrări consistente de locuinţe în aceste cartiere ale Bucureştiului.

 

În Titan, ansamblul rezidenţial Vivenda va fi extins începând cu acest an, în urma unei investiţii de 16 milioane de euro. Dezvoltatorul imobiliar, o firmă spaniolă, are în plan livrarea a 300 de apartamente, în 2 blocuri.

 

De asemenea, apartamente noi se construiesc şi în Drumul Taberei. Tot o companie spaniolă, Gran Via, a anunţat că până la sfârşitul lunii iunie va extinde cu 2 blocuri ansamblul rezidenţial Timişoara 58 Apartments.

 

În fine, este posibil ca în acest an Adama să dezvolte un complex rezidenţial de apartamente în Berceni. Vom reveni cu mai multe amănunte în legătură cu acest subiect.

Elvila
TIOR

907.37 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI