TIOR

Apartamente noi din Dristor, scoase de la naftalina

Apartamente noi din Dristor, scoase de la naftalinaDezvoltatorul imobiliar Anchor Group scoate de la naftalină blocul al patrulea de apartamente noi din Dristor, din ansamblul rezidenţial InCity Residences. Locuinţele au fost puse la vânzare după ce timp de 7 ani au fost în stand by.

Construit în anul 2009, cel de-al patrulea bloc de apartamente din ansamblul rezidenţial din cartierul Dristor, InCity Residences, a fost abia acum scos la vânzare. Preţurile locuinţelor încep de la 1.050 euro/mp construit, o valoare de aproape 2 ori mai mică faţă de cea la care se vindeau apartamente din InCity Residences în urmă cu 7-8 ani.

De ce au scos turcii de la Anchor Group, dezvoltatorii ansamblului InCity, abia acum locuinţele la vânzare?

Din cauza crizei economice, dezvoltatorii apartamentelor din Dristor, din InCity Residences, au hotărât să nu scoată la vânzare cele 129 de apartamente din blocul al patrulea al ansamblului rezidenţial InCity Residences.

Acum, la 7 ani de la finalizarea blocului de apartamente din Dristor, conducerea de la Anchor Group a dat undă verde vânzării locuinţelor, datorită creşterii interesului cumpărătorilor pentru imobile noi, interes reflectat şi de volumul mari de tranzacţii din ansambluri rezidenţiale. Cele 129 de apartamente din ansamblul rezidenţial din Dristor au suprafeţe care se încadrează între 63 şi 265 mp.

Anchor Group, dezvoltatorul complexului rezidenţial InCity Residences a construit în Bucureşti şi Bucureşti Mall şi Plaza România.

Eşti interesat de apartamente în ansambluri rezidenţiale din Dristor? Vezi întreaga oferta de locuinţe noi din ansambluri rezidenţiale din Dristor, disponibilă pe portalul DezvoltatorImobiliar.ro!

Elvila
TIOR

907.34 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI