TIOR

Apartamente noi de la 40000 euro in Nordul capitalei!

Apartamente noi de la 40000 euro in Nordul capitalei!Apartamente noi de la 40.000 euro în zona de Nord a Bucureştiului! Nu este o utopie, ci realitatea! Un dezvoltator imobiliar care a construit şi ansamblul rezidenţial Cotroceni Residence, din Vestul oraşului, anunţă că este aproape de a primi autorizaţie pentru construcţia unui bloc nou în apropiere de Piaţa Presei Libere.

Într-o zonă din Bucureşti cu puţine apartamente noi se va construi un imobil de locuinţe. Locaţia aleasă de către dezvoltatorul (responsabil şi pentru ansamblul rezidenţial Cotroceni Residence) este Intrarea Străuleşti, la distanţă relativ mică de un mare pol al oraşului: Piaţa Presei Libere. Deja au fost stabiliţi furnizorii şi constructorii, iar lucrările vor începe cel mai probabil luna viitoare, potrivit dezvoltatorului. Aljisa este compania care se ocupă de proiect şi care, după cum am scris şi mai sus, a dezvoltat şi ansamblul rezidenţial Cotroceni Residence, din Vestul capitalei. Acolo mai sunt la vânzare doar duplexuri şi apartamente de 2 camere.

Preţuri de la 40.000 euro!

Preţurile apartamentelor noi care se vor construi în blocul din Nordul Bucureştiului încep de la 40.000 euro, un lucru puţin neobişnuit, având în vedere că ne referim la una dintre cele mai scumpe zone din oraş. În plan sunt prevăzute atât garsoniere, cât şi apartamente de 2 şi 3 camere. Termenul până când aceste apartamente noi vor fi livrate este stabilit pentru cel târziu luna octombrie a acestui an, având în vedere că în mai ar trebui să înceapă lucrările.

Găseşte-ţi locuinţa dorită pe portalul DezvoltatorImobiliar.ro!

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro îţi oferă acces la peste 1.300 de case şi apartamente noi din ansambluri rezidenţiale din România, inclusiv la oferte din zona de Nord a Bucureştiului. Vezi întreaga listă de complexuri rezidenţiale!

Elvila
TIOR

906.48 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI