TIOR

Apartamente noi de cea mai buna calitate, in ansambluri rezidentiale din nordul Bucurestiului

Apartamente noi de cea mai buna calitate, in ansambluri rezidentiale din nordul BucurestiuluiNordul Bucureştiului este zona premium a Capitalei în ceea ce priveşte piaţa rezidenţială. Pentru cei dintre dumneavoastră care doriţi să cumpăraţi apartamente noi, în cele mai bune locaţii din zona de nord, vă prezentăm două dintre opţiunile pe care le aveţi.


Apartamente noi în Metropolis Residence


Ansamblul rezidenţial Metropolis Residence se află în nordul Bucureştiului, la intersecţia dintre Bulevardul 1 Mai şi Calea Griviţei. Complexul este format din 3 blocuri de apartamente noi, cu locuinţe de la 2 camere până la 4 camere. Preţurile sunt excelente, având în vedere locaţia ansamblului. Acestea pornesc de la 62.000 de euro, pentru apartamentele de 2 camere, de 72 mp utili, şi ajung până la 120.000 de euro, pentru locuinţe de 4 camere, cu o suprafaţă utilă uriaşă: 128 mp!

 

Prin ce iese în evidenţă complexul rezidenţial din nordul Bucureştiului, Metropolis Residence? Ei bine, toate apartamentele noi de aici sunt complet finisate şi dispun de cele mai bune dotări şi facilităţi: parchet triplustratificat, bucătării mobilate, aer condiţionat în toate încăperile, centrale termice individuale Buderus şi calorifere, uşi metalice la intrare, cu sistem anti-efracţie şi pereţi compartimentati, din BCA. Alte avantaje pentru ansamblul rezidenţial Metropolis Residence: locuri de parcare supraterane sau subterane, oferite la achiziţia unei locuinţe şi locurile de joacă amenajate special pentru cei mici.


Apartamente noi în Nordia Residence


Nordia Residence este un complex rezidenţial cu totul şi cu totul special. Amplasat chiar pe malul Lacului Griviţa, în nordul Bucureştiului, ansamblul are o poziționare excelentă, aflându-se foarte aproape de centrele de afaceri ale Capitalei, precum Victoria Business Park, S-Park sau Bucharest Business Park, dar şi de centrul comercial Băneasa Shopping City.

 

Chiar în interiorul ansamblului, locatarii se pot bucura de o curte interioară cu spaţii verzi, de un loc de joacă pentu copii sau de sala de fitness construită special pentru aceştia.

 

Ca oferta de apartamente noi, complexul rezidenţial Nordia Residence este format din 46 de locuinţe, toate de 3 camere. Apartamentele au minimum 2 terase şi suprafeţe utile ce se încadrează între 76 mp utili şi 132 mp utili. Prețurile pornesc de la 120.000 de euro.

Elvila
TIOR

906.42 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI