TIOR

Apartamente in Otopeni, la preturi excelente, in Rin Nord Residence

Apartamente in Otopeni, la preturi excelente, in Rin Nord ResidenceLa Târgul Naţional Imobiliar, desfăşurat în perioada 15-17 mai 2015, la Palatul Parlamentului, din Bucureşti, veţi putea găsi unele din cele mai bune preţuri la apartamentele din Nordul Bucureştiului, în ansamblul rezidenţial Rin Nord Residence.

 

Ansamblul rezidenţial Rin Nord Residence, din Otopeni, vă aşteaptă cu unele dintre cele mai bune oferte de locuinţe din Nordul Bucureştiului la Târgul Naţional Imobiliar, desfăşurat la Palatulu Parlamentului, din Bucureşti, în perioada 15-17 mai 2015.

 

Complexul rezidenţial Rin Nord Residence găzduieşte 90 de apartamente (de 1 cameră, 2 camere şi 3 camere), cu suprafeţe şi compartimentări foarte variate. Preţurile pornesc de la 24.600 euro, pentru garsoniere şi ajung la 66.900 euro, pentru apartamentele de 3 camere.

 

Ansamblul se află lângă RIN Airport Hotel, aşa că locatarii vor beneficia de facilităţile acestuia: 2 restaurante, un lobby bar, săli de conferinţe şi evenimente festive, terase, un centru medical şi parcul de distracţii Waterpark. De asemenea cumpărătorii vor avea acces la 2 terenuri de fotbal, dintre care unul pe iarbă, şi un teren de tenis.

Elvila
TIOR

907.26 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI