TIOR

Apartamente in bloc nou din Bucuresti, scoase la vanzare

Apartamente in bloc nou din Bucuresti, scoase la vanzareCu toate că iarna bate la uşa, dezvoltatorii imobiliari din România livrează fără încetare proiecte rezidenţiale. Central Garden Residence este unul dintre cele mai recente dintre ele.

 

În centrul Capitalei, la intersecţia dintre străzile Mihai Eminescu şi Tunari, tocmai a fost finalizat un bloc nou de 16 locuinţe. Dezvoltatorul este o companie din Israel, care a investit 2,5 milioane de euro în proiectul rezidenţial, prin firma Meric Capital.

 

Deşi înainte de lansarea proiectului, israelienii anunţaseră preţurile locuinţelor, la finalizarea blocului costurile apartamentelor sunt cu 5% mai mari, pentru a fi în concordanţă cu prețurile medii din zona centrală a Capitalei. Astfel, studiourile cele mai ieftine se vând cu 75.600 euro (fără TVA), în timp ce preţurile apartamentelor de 2 camere din București şi 3 camere depăşesc 100.000 euro, tot fără TVA. De menţionat este că 5 dintre apartamente au fost vândute, chiar înainte de finalizarea blocului.

 

Israelienii de la Plotkin Project mai au terenuri în Capitală, în Ştefan cel Mare, Obor şi Muncii, unde, după cum afirmă, vor mai construi ansambluri rezidenţiale.

Elvila
TIOR

906.42 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI