TIOR

Apartamente in Baneasa la preturi de sub 60.000 de euro!

Apartamente in Baneasa la preturi de sub 60.000 de euro!Apartamente în Băneasa la preţuri de sub 60.000 de euro? Da, se poate. Un om de afaceri străin tocmai a finalizat un ansamblu rezidenţial în Băneasa, cu 90 de apartamente, care se vând la preţuri cuprinse între 46.000 euro şi 60.000 euro.

 

Complexul rezidenţial Green Residence, din Băneasa, iese din peisajul zonei datorită preţurilor foarte mici. "Toate apartamentele sunt deja gata şi vor fi scoase la vânzare din această săptămână. Preţul de vânzare este de 590 de euro pe metrul pătrat. Astfel, un apartament de două camere cu o suprafaţă de 78 de metri pătraţi costă mai puţin de 46.000 de euro, iar unul cu trei camere, care are suprafaţă de 102 metri pătraţi, ajunge la 59.900 de euro", a declarat pentru Mediafax un reprezentant al firmei de construcţii Triumf Construct, cea care s-a ocupat de proiect.

 

Proiectul rezidenţial Green Residence include 90 de apartamente în Băneasa, dispuse în 5 blocuri de 3 etaje. Toate locuinţele sunt racordate la curent, apă, gaz şi canalizare şi au conexiune la Internet. Cumpărătorii pot achiziţiona şi un loc de parcare, dintre cele 100 disponibile. Investiția a fost de 4 milioane de euro.

 

Vezi oferta de ansambluri rezidențiale din Băneasa, de pe portalul www.dezvoltatorimobiliar.ro.

Elvila
TIOR

907.28 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI