TIOR

Apartamente de la 17.000 euro la TNI!

Apartamente de la 17.000 euro la TNI!A început Târgul Naţional Imobiliar, cel mai important eveniment dedicat pieţei imobiliare din luna aprilie. Cele mai ieftine locuinţe promovate de către dezvoltatorii imobiliari şi de către agenţiile imobiliare au preţuri de pornire de la 17.000 euro!

Garsoniere de la 17.000 euro şi apartamente de 2 camere de la 26.000 euro! Acestea sunt cele mai accesibile oferte pe care le pot găsi românii la Târgul Naţional Imobiliar, care are loc în week-endul 15-17 aprilie 2016, la Palatul Parlamentului, Sala Unirea, din capitală. La polul opus, cele mai scumpe locuinţe ajung la preţuri de 1,3 milioane euro, cum este cazul unui penthouse de 1,3 milioane de euro.

Cine participă la TNI?

Berceni Rezidenţial, Greenfield, Smart City Residence, Trend Residence, agenţia imobiliară The Concept, Cartierul Solar (toate promovate, de asemenea, şi pe portalul DezvoltatorImobiliar.ro) şi chiar cea mai mare bancă din România, BCR sunt prezente la Târgul Naţional Imobiliar, aşa că aveţi toate motivele să veniţi în număr cât mai mare la evenimentul imobiliar al lunii aprilie!

Potrivit Cristinei Bercea, organizator al evenimentului imobiliar, la ediţia a 23-a a TNI sunt prezenţi peste 100 de expozanţi, iar reducerile şi ofertele speciale sunt nelipsite. Discount-urile ajung şi până la 5.000 euro, pentru unele imobile din ansamblurile rezidenţiale promovate la Târgul Naţional Imobiliar.

Înscrie-te la concursul DezvoltatorImobiliar.ro!

Şi portalul DezvoltatorImobiliar.ro organizează un concurs cu ocazia TNI: cei care se abonează la newsletterul DezvoltatorImobiliar.ro intră în cursa pentru câştigarea unui espressor Tchibo Cafissimo. Mai multe informaţii despre regulamentul concursului puteţi găsi pe pagina oficială a acestuia.

Cu peste 1.200 de oferte de locuinţe noi, din ansambluri rezidenţiale din Bucureşti, ansambluri rezidenţiale din Braşov şi din multe alte judeţe ale ţării, DezvoltatorImobiliar.ro este portalul numărul 1 din întreaga piaţă rezidenţială din România!

Elvila
TIOR

906.19 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI