Anul trecut s-au cheltuit mai multi bani cu ansamblurile rezidentiale din Bucuresti

14-01-2015 / Blog rezidential

Anul trecut s-au cheltuit mai multi bani cu ansamblurile rezidentiale din BucurestiAnsamblurile rezidenţiale din Bucureşti au avut costuri de construcţie mai ridicate anul trecut, faţă de 2013, o spun reprezentanţii Hanner Holding, care au dezvoltat proiectul The Park, din Tineretului.

 

Deoarece numărul ansamblurilor rezidenţiale din zonele centrale şi semicentrale ale Bucureştiului a crescut foarte mult, costurile de construcţie s-au majorat de asemenea. "În cazul construcţiilor realizate în zone centrale, preţul terenului are o pondere de peste 30% în investiţia totală. Comparativ, pentru clădirile realizate la periferia Capitalei, terenul putea avea şi o pondere de doar 10%", a declarat Mindaugas Valuckas, directorul executiv Hanner Holding, citat de zf.ro.

 

Aşadar, pentru că dezvoltatorii din Bucureşti au ales să construiască mai multe ansambluri în zonele bune ale Capitalei, unde terenurile sunt mai scumpe, sumele investite în ridicarea proiectelor au fost mai mari: “Valoarea investiţiilor pe metru pătrat construit în Capitală a crescut cu cel puţin 10%”, a completat reprezentantul Hanner Holding. Dezvoltatorul ansamblului rezidenţial The Park a alocat o suma de 37 de milioane de euro pentru construirea complexului din Tineretului.

 

Pentru mai multe informaţii despre ansamblul rezidenţial The Park, poţi vedea aici interviul realizat de portalul DezvoltatorImobiliar.ro la un târg imobiliar.

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.