TIOR

Ansamblurile rezidentiale rasar in toate colturile Romaniei

Ansamblurile rezidentiale rasar in toate colturile RomanieiAnsamblurile rezidenţiale răsar în toate colţurile României. Dovada care confirmă această tendinţă: dezvoltatorul imobiliar DeSilva Properties pregăteşte 3 noi proiecte de locuinţe noi în Bucureşti (Băneasa), Mamaia şi Predeal.

 

La munte, la mare şi.... la câmpie. Grupul de firme DeSilva Properties pregăteşte 3 ansambluri rezidenţiale în 3 locaţii diferite ale României: pe malul lacului Băneasa, în Mamaia şi în Predeal. Cea mai mare investiţie va fi făcută în complexul de apartamente de vacanţă din Mamaia – 10 milioane euro, în timp ce pentru proiectul din Băneasa vor fi investiţi 7,5 milioane euro. Astfel, celui de-al treilea ansamblu rezidenţial, din Predeal, îi vor fi alocate 2,5 milioane euro, conform zf.ro.

 

Informaţii mai amănunţite putem găsi doar despre ansamblul rezidenţial Lakeside Residence, de pe malul Lacului Băneasa. Potrivit site-ului dezvoltatorului DeSilva, complexul se află pe strada Nuferilor, Nr. 40-48 şi va cuprinde 2 blocuri de apartamente, cu câte 4 scări şi regim de înălţime D + P + 4 E. În total, vor fi construite 160 de locuinţe noi şi 180 de locuri de parcare.

 

DeSilva Properties mai are în portofoliu ansambluri rezidenţiale în România: Park Residences 5 este unul dintre acestea, în zona de Nord a Bucureştiului, pe malul lacului Griviţa.

 

Elvila
TIOR

906.48 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI