TIOR

Ansamblurile rezidentiale insolvente din Bucuresti incheie anul 2014 cu vanzari excelente

Ansamblurile rezidentiale insolvente din Bucuresti incheie anul 2014 cu vanzari excelente

Ansamblurile rezidenţiale din Bucureşti, aflate în insolvenţă, încheie anul 2014 cu vânzări excelente. Citadella Titan, Doamna Ghica Plaza, Green Vista Residence şi Asmita Gardens au performat foarte bine de-a lungul anului care tocmai s-a încheiat.

 

Insolvenţa a fost, până la urmă, de bun augur pentru multe dintre ansamblurile rezidenţiale din Bucureşti. Spre exemplu, în ansamblul rezidenţial Citadella Titan, din cartierul Titan, anul trecut s-au vândut peste 50 de apartamente, de aproape 3 milioane de euro, informea reprezentanţii companiei Premier Estate, care se ocupă de tranzacţiile din ansamblu.

 

De asemenea, complexurile rezidenţiale Doamna Ghica Plaza şi Green Vista Residence au vândut, cumulat, 60 de apartamente în 2014, potrivit Alpha Real Estate Services.

 

Unul dintre cele mai exclusiviste ansambluri din Capitală, Asmita Gardens, a ţinut pasul cu celelalte complexuri în insolvenţă: 44 de apartamente şi-au găsit proprietarii în 2014. Doar 300 de locuinţe, din cele 765 construite, mai sunt disponibile în proiectul rezidenţial din apropiere de centrul orașului.

Elvila
TIOR

906.23 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI