TIOR

Ansamblurile rezidentiale in insolventa vand excelent

Ansamblurile rezidentiale in insolventa vand excelentScriam într-un articol anterior că ansamblurile rezidenţiale în insolvenţă au rezultate foarte bune în vânzări. Lucrurile au continuat în aceeaşi manieră şi în primele luni ale anului 2014. Află cum s-au descurcat cele mai mari ansambluri rezidenţiale din Bucureşti aflate în insolvenţă.

 

Alia Apartments

 Ansamblul rezidenţial Alia Apartments mai avea de vânzare 84 de apartamente la începutul anului 2012, când a intrat în insolvenţă. Într-un an şi jumătate, în complex se vânduseră doar 40 de apartamente din blocuri noi. Acum, la 2 ani de la intrarea în insolvenţă, administratorul judiciar a anunţat că 60 de locuinţe au fost ocupate! Unul dintre principalele motive pentru aceste rezultate este şi preţul mult redus, chiar şi cu până la 50%.

 

Ibiza Sol

 

În complexul rezidenţial Ibiza Sol vânzările au adunat, în medie, 5 unităţi pe una, iar încasările au ajuns la 7 milioane de euro, în condiţiile în care metrul pătrat s-a ieftinit cu 800 de euro, de la 1.800 de euro. De la intrarea în insolvenţă, proiectul rezidenţial a vândut 80 de apartamente noi. Din 304 locuinţe construite, disponibile mai sunt 201.

 

Citadella Titan

 

În doar 2 luni, în ansamblul rezidenţial Citadella Titan intrat în insolvenţă în martie, s-au vândut 12 locuinţe noi în Titan, de 600.000 de euro. De asemenea, au fost semnate şi 15 antecontracte. Ritmul de vânzări este aşteptat să fie de circa 8 apartamente pe lună.

 

Asmita Gardens

 

În fine, în complexul rezidenţial cu apartamentele la cea mai mare înălţime din România, administratorul judiciar a vândut în 2013 aproximativ 70 de locuinţe, de 6,5 milioane de euro

Elvila
TIOR

906.39 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI