TIOR

Ansamblurile rezidentiale Good Residence lanseaza un nou model de case

Ansamblurile rezidentiale Good Residence lanseaza un nou model de caseCasele Ceres sunt cele mai recente tipuri de locuinţe care se construiesc în ansamblurile rezidenţiale Good Residence. Acestea se vor construi într-un nou cartier din complexurile din Baloteşti.

 

Continuă lucrările de extindere ale complexurilor rezidenţiale Good Residence, din Baloteşti. Dezvoltatorul lansează un nou model de case, denumit Ceres. Preţul de listă pentru casele Ceres este de 77.000 euro. Locuinţele se vor finaliza la începutul toamnei acestui an. Numărul total de case Ceres va fi de 60.

 

Detaliile tehnice ale caselor Ceres sunt următoarele:

 

- 3 camere, cu regim de înălţime Parter + Pod

 

- 2 băi şi o bucătărie

 

- utilităţi: apă curentă, canalizare şi curent trifazic

 

- finisaje şi dotări: uşi de intrare din metal, uşi de interior celulare, tâmplărie ferestre din PVC, parchet, gresie, vopsea lavabilă, faianţă, centrale proprii, calorifere

 

Cu toate că procesul de vânzare al caselor Ceres încă nu a început în mod oficial, interesul pentru noile locuinţe este foarte mare. Reprezentanţii Good Residence au declarat că până în acest moment au fost rezervate 6 case, iar aşteptările pentru viitor sunt, desigur, ridicate.

 

Peste 80 de case au fost vândute în Good Residence în anul 2014

 

De-a lungul anului 2014, în Good Residence, din Baloteşti (în apropiere de Corbeanca) au fost vândute peste 80 de case, informează site-ul oficial al complexurilor Good Residence. Astfel, stocurile de case Ara şi Luna 2 au fost epuizate, iar din modelele Orion şi Maia au mai rămas doar câteva locuinţe.

Elvila
TIOR

907.23 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI