TIOR

Ansamblurile rezidentiale Fortuna si Scandinavia Residence se extind

Ansamblurile rezidentiale Fortuna si Scandinavia Residence se extind1.000 de apartamente noi se vor construi în următorii ani în ansamblurile rezidenţiale din Bucureşti, Scandinavia şi Fortuna Residence. Cele 2 complexuri se află în apropiere de Şoseaua Alexandriei.

 

Primul trimestru al anului 2014 a adus vânzări excelente, de 3 milioane de euro, pentru ansamblurile rezidenţiale din Bucureşti, Fortuna Residence şi Scandinavia Residence. Astfel, dezvoltatorul proiectelor, compania BDY Invest, a anunțat că va mai construi încă 1.000 de apartamente noi. Primele 230 de locuinţe vor fi finalizate la sfârşitul anului 2014, iar restul în următorii ani.

 

Ansamblurile rezidenţiale Fortuna Residence şi Scandinavia Residence sunt printre cele mai populare ansambluri de apartamente noi din zona de sud-est a oraşului. În cele 2 complexuri locuiesc mai bine de 1.000 de persoane, iar dezvoltatorul estimează că numărul acestora va depăşi 2.500, după finalizarea noilor apartamente.

 

Cât costă locuinţele din Fortuna Residence şi Scandinavia Residence

 

Preţurile locuinţelor din cele 2 ansambluri rezidenţiale sunt printre cele mai accesibile din zona de sud-est a Bucureştiului. Garsonierele sunt disponibile pentru 28.500 de euro, apartamentele de 2 camere au preţuri de pornire de la 43.900 de euro, iar cele de 3 camere de la 58.900 de euro. Pentru fiecare apartament se oferă şi un loc de parcare.

 

Ce facilităţi au la îndemână locatarii ansamblurilor rezidenţiale

 

Ansamblurile rezidenţiale Fortuna Residence şi Scandinavia Residence sunt atractive pentru bucureşteni şi datorită facilităţilor oferite de către dezvoltator: terenuri de sport, supermarket, farmacie, spaţii verzi, zone de relaxare şi altele.

 

Pentru luna mai, în complexul Fortuna Residence clienţii pot cumpăra apartamente noi în București, mai ieftine cu până la 9.000 de euro. Oferta cuprinde şi un loc de parcare, gratuit.

 

Vezi oferta de ansambluri rezidențiale din Bragadiru!

Elvila
TIOR

907.37 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI