TIOR

Ansamblurile rezidentiale din Cluj, la mare cautare

Ansamblurile rezidentiale din Cluj, la mare cautareAnsamblurile rezidenţiale din Cluj sunt la mare căutare. În ultimii ani, piaţa rezidenţială din Cluj a devenit unul dintre polii de interes la nivel naţional, iar preţurile locuinţelor au ajuns să fie cele mai ridicate din România, ca urmare a ofertelor foarte bune de case şi apartamente.

Ansamblurile rezidenţiale din Cluj sunt de ceva timp noile vedete ale pieţei imobiliare din ţară. Dezvoltatorii imobiliari din oraşul din centrul României livrează tot mai multe proiecte rezidenţiale, în majoritatea zonelor, aşa că şi cererea este pe măsură. De asemenea, calitatea construcţiilor este una excelentă şi, în consecinţă, preţurile au tot urcat, până ce au ajuns la cele mai înalte cote dintre toate oraşele ţării, chiar şi peste cele din ansambluri rezidențiale din Bucureşti. La ora actuală, locuinţele noi din Cluj sar bine peste pragul de 1.000 euro/mp.

Citadela Residence din Cluj – în oferta de promovare a portalului DezvoltatorImobiliar.ro!

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro a început promovarea ansamblurilor rezidenţiale din Cluj cu proiectul Citadela Residence. Acesta este localizat în zona Mănăştur Sud şi este înconjurat pe 3 lături de Pădurea Făget.

Ansamblul Citadela Residence va fi format din 120 de apartamente şi 100 de case. Locuinţele au dotări şi finisaje moderne, locatarii dispun de parcări subterane şi supraterane, boxe pentru fiecare imobil, iar proiectul este păzit 24/24.

Preţurile apartamentelor încep de la 43.361 euro, pentru garsoniere de 43 mp şi ajung la 85.393 euro, pentru apartamente de 3 camere, 85 mp. Pentru moment, casele din ansamblu nu au fost scoase la vânzare.

Pentru informaţii complete, intră pe pagina de promovare a ansamblului rezidenţial Citadela Residence!

DezvoltatorImobiliar.ro, promovează ansambluri rezidențiale din toată România!

DezvoltatorImobiliar.ro promovează ansambluri rezidențiale din multe zone ale României, precum București, Ilfov, Brașov, Cluj, Oradea, Arad, Bacău, Constanța, Sibiu, Alba sau Ploiești.

Elvila
TIOR

907.34 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI