TIOR

Ansambluri rezidentiale Sibiu – vezi oferta DezvoltatorImobiliar.ro!

Ansambluri rezidentiale Sibiu – vezi oferta DezvoltatorImobiliar.ro!DezvoltatorImobiliar.ro, cel mai important portal cu proiecte imobiliare din România, îţi prezintă oferta de locuinţe din ansambluri rezidenţiale din Sibiu. Preţurile încep de la 15.990 euro!

Vrei să-ţi cumperi o casă ori un apartament în ansambluri rezidenţiale din Sibiu? Atunci ai ajuns unde trebuie. Portalul DezvoltatorImobiliar.ro este locul unde vei găsi locuinţa mult dorită. Mai jos găseşti oferta de imobile din ansambluri rezidenţiale din Sibiu.

Apartamente de la 15.990 euro, pe Calea Cisnadiei!

În ansamblul rezidenţial ART – Speranţa, situat pe Calea Cisnadiei, la ieşirea spre Cisnădie a oraşului Sibiu, preţurile locuinţelor încep de la 15.990 euro, în cazul garsonierelor de 23 mp utili. De vânzare sunt, de asemenea, şi apartamente de 2 camere, de la 19.900 euro, dar şi apartamente de 3 camere, de la 27.990 euro. Preţurile includ TVA.

În aceeaşi zonă, pe Calea Cisnadiei, poţi găsi şi alte oferte de ansambluri rezidenţiale din Sibiu. Dacă îţi doreşti un apartament, proiectele rezidenţial WBE II (cu locuinţe de la 19.900 euro) şi Ansamblul Rezidenţial Irina Rosetti Cireşica (cu apartamente de 3 camere, la preţuri accesibile, de doar 34.650 euro) pot fi opţiuni excelente pentru tine.

Dacă vrei case în Sibiu, atunci te poţi orienta spre Ansamblul Rezidenţial de Case Sub Pădure (ce oferă locuințe de la 48.000 euro) sau spre Ansamblul Rezidenţial de Case II – Calea Cisnadiei (cu case de 4 camere, de la 42.500 euro).

Cartier Rezidenţial Alma – peste 600 de apartamente locuite

În apropiere de Calea Turnişorului se află Cartierul Rezidenţial Alma, unul dintre cele mai importante ansambluri rezidenţiale din Sibiu, cu peste 600 de locuinţe construite şi vândute. Aici poţi găsi apartamente în Sibiu, de la 17.900 euro, într-un proiect rezidenţial modern, cu numeroase facilităţi şi dotări excelente.

Cel mai mare ansamblu rezidenţial din Sibiu – Avantgarden3

Cel mai mare ansamblu rezidenţial din Sibiu, Avantgarden3, este de asemenea promovat de portalul DezvoltatorImobiliar.ro. Complexul din Șelimbăr va găzdui la finalizarea să în întregime peste 1.800 de locuinţe noi, într-o zonă cu acces uşor la centre comerciale, pieţe, spaţii verzi şi multe, multe alte facilităţi.

Tot în Șelimbăr, ai la dispoziţia şi complexul EBS REI, un proiect rezidenţial mic şi cochet, de 8 vile a câte 21 de apartamente noi. Preţurile aici încep de la 22.000 euro.

Elvila
TIOR

906.48 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI