TIOR

Ansambluri rezidentiale Sibiu – proiect nou anuntat

Ansambluri rezidentiale Sibiu – proiect nou anuntatPiaţa de ansambluri rezidenţiale din Sibiu se va îmbogăţi cu un nou proiect. Conform arenaconstruct.ro, compania Compa S.A va construi un complex rezidenţial în Sibiu. Locaţia: fosta platforma a Arsenalului.

Pe un teren de 3,7 hectare, compania Compa S.A va construi un ansamblu rezidenţial în Sibiu. Proiectul va fi realizat prin transformarea fostei platforme a Arsenalului, situată pe Bulevardul Victoriei, Nr. 42-44.

Potrivit informaţiilor, ansamblul rezidenţial va fi format atât din apartamente, cât şi din case. Conform Planului Urbanistic Zonal aprobat de primăria din Sibiu, ansamblul va găzdui 25 de locuinţe individuale și 54 de apartamente cu regim mic de înălţime. De asemenea, complexul va cuprinde un campus studenţesc şi spaţii comerciale. Într-o prima fază, compania doreşte să vândă 25 de parcele de teren construibile cu suprafeţe de la 600 la 1.150 de metri pătraţi.

Terenul are o suprafaţă totală de peste 3,7 hectare. Pe amplasament se mai regăsesc o clădire administrativă cu regim de înălțime S + P + 2 E + M, precum şi o clădire de birouri cu parter şi 3 etaje, însumând o suprafaţă desfăşurată de circa 5.000 de metri pătraţi, scrie arenaconstruct.ro.

Dacă ești interesat de alte locuințe noi în ansambluri rezidențiale din România, DezvoltatorImobiliar.ro este locul unde găsești cele mai complete oferte de complexuri rezidențiale din țară.

Elvila
TIOR

906.42 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI